Lönsamt att vara franschiseföretagare

Franchise är en form av företagande som ger möjlighet till stabila, lönsamma och växande affärsverksamheter. Franchising ger möjlighet att kombinera tryggheten i ett beprövat affärskoncept med drivkraften hos den fria entreprenören. Och det går bra för de svenska franschiseföretagen! Kurvan pekar uppåt och omsättningarna fortsätter att öka.




Franchising innebär en rad fördelar!

  • Går snabbt att komma igång
  • Mindre risk än att starta helt själv
  • Fördelar med att vara i en kedja
  • Kontinuerligt stöd
  • Möjlighet till finansieringslösningar
  • Möjlighet att fokusera på kunder och medarbetare
  • Man är aldrig ensam



HAR DU DET VI SÖKER?

ETT STARKT INRE DRIV, KÄNSLA FÖR BRA AFFÄRER OCH EN PASSION FÖR GOD MAT, SERVICE OCH KVALITET

Vi söker entreprenörer som ser möjligheten i en god idé och har känsla för bra affärer och lönsamhet. Vi tror att våra franchisetagare behöver ha ett starkt inre driv och vara beredda att både satsa och jobba hårt. Självklart behöver man också ha passion för god mat, service och kvalitet.

Barnfamiljerna är viktiga för oss och därför har vi lagt mycket fokus på barnmenyn. På lördagar har vi Happy Saturday med bemannad lekhörna och gratis mat för barn.




tripadvisor.se kan du läsa om våra gästers upplevelser
”Rolig upplevelse och mycket god mat”

Ma Horten, Norge

”Faluns i särklass bästa restaurang
och även på hög nivå i Sverige”

Roger K, Jönköping

”Roligt koncept i en makalös miljö”

Ivana B, Borås

”Nytt, coolt, unikt och supergott!”

Ice C




VILL DU STARTA EN EGEN BLACKSTONERESTAURANG?

VI SÖKER ENTREPRENÖRER MED PASSION FÖR MAT OCH FINGERTOPPSKÄNSLA FÖR GODA AFFÄRER

Blackstone Steakhouse har sedan starten för två år sedan utvecklats till en mycket populär och lönsam restaurangkedja i Falun och Borlänge. Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en rationell och kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet. I maj öppnade vi vår andra restaurang och vi ser nu att konceptet har stora möjligheter att utvecklas vidare på andra platser. Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Blackstone vidare ut i landet.

Andreas Zetterdahl, VD, grundare




”MATEN KOMMER UT MYCKET SNABBARE ÄN PÅ EN VANLIG À LA CARTE RESTAURANG. DET GÖR ATT VI HINNER SERVERA MÅNGA GÄSTER UNDER EN KVÄLL”
Magnus Ehn, Hovmästare



MER ÄN BARA ETT RESTAURANGBESÖK!

BRA MAT SKA DET SPRAKA OM. AV VÄRME, PASSION OCH SMAK

Blackstones varmrätter serveras på en glödhet lavasten och tillreds vid bordet av gästerna själva. Det ger våra besökare en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Här fokuserar vi på maten, smaken, upplevelsen, glädjen, servicen och råvarornas höga kvalitet.




”VÅRA GÄSTER TILLREDER SJÄLVA SINA VARMRÄTTER. DET GER DEM EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA”
DENNIS LAURILA, KÖKSCHEF



ETT NYCKELFÄRDIGT RESTAURANGKONCEPT.

MED EN BLACKSTONERESTAURANG SLIPPER DU MÅNGA FALLGROPAR OCH KAN ISTÄLLET FOKUSERA PÅ ATT SKAPA LÖNSAMHET

Vi erbjuder ett väl fungerande, upparbetat och lönsamt koncept för en bred målgrupp. Vi som grundat och driver Blackstone har lång erfarenhet av restaurangbranschen och också en stark passion för ständig förbättring och utveckling. Blackstonekonceptet är paketerat och klart med färdiga receptböcker
och menyer samt tillgång till professionell marknadsföring och färdiga inredningslösningar från våra avtalspartners.




Vill du veta mer?


* Namn, e-post och telefon är obligatoriska uppgifter
Kontakt
Andreas Zetterdahl, VD, huvudägare & grundare
Tel: 070-318 29 52
andreas@blackstonesteakhouse.se



VILL DU STARTA EN EGEN BLACKSTONERESTAURANG?

VI SÖKER ENTREPRENÖRER MED PASSION FÖR MAT OCH FINGERTOPPSKÄNSLA FÖR GODA AFFÄRER

Blackstone Steakhouse har sedan starten för två år sedan utvecklats till en mycket populär och lönsam restaurangkedja i Falun och Borlänge. Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en rationell och kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet. I maj öppnade vi vår andra restaurang och vi ser nu att konceptet har stora möjligheter att utvecklas vidare på andra platser. Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Blackstone vidare ut i landet.

Andreas Zetterdahl, VD, grundare




”MATEN KOMMER UT MYCKET SNABBARE ÄN PÅ EN VANLIG À LA CARTE RESTAURANG. DET GÖR ATT VI HINNER SERVERA MÅNGA GÄSTER UNDER EN KVÄLL”
Magnus Ehn, Hovmästare



Lönsamt att vara franschiseföretagare

Franchise är en form av företagande som ger möjlighet till stabila, lönsamma och växande affärsverksamheter. Franchising ger möjlighet att kombinera tryggheten i ett beprövat affärskoncept med drivkraften hos den fria entreprenören. Och det går bra för de svenska franschiseföretagen! Kurvan pekar uppåt och omsättningarna fortsätter att öka.




Franchising innebär en rad fördelar!

  • Går snabbt att komma igång
  • Mindre risk än att starta helt själv
  • Fördelar med att vara i en kedja
  • Kontinuerligt stöd
  • Möjlighet till finansieringslösningar
  • Möjlighet att fokusera på kunder och medarbetare
  • Man är aldrig ensam



MER ÄN BARA ETT RESTAURANGBESÖK!

BRA MAT SKA DET SPRAKA OM. AV VÄRME, PASSION OCH SMAK

Blackstones varmrätter serveras på en glödhet lavasten och tillreds vid bordet av gästerna själva. Det ger våra besökare en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Här fokuserar vi på maten, smaken, upplevelsen, glädjen, servicen och råvarornas höga kvalitet.




”VÅRA GÄSTER TILLREDER SJÄLVA SINA VARMRÄTTER. DET GER DEM EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA”
DENNIS LAURILA, KÖKSCHEF



HAR DU DET VI SÖKER?

ETT STARKT INRE DRIV, KÄNSLA FÖR BRA AFFÄRER OCH EN PASSION FÖR GOD MAT, SERVICE OCH KVALITET

Vi söker entreprenörer som ser möjligheten i en god idé och har känsla för bra affärer och lönsamhet. Vi tror att våra franchisetagare behöver ha ett starkt inre driv och vara beredda att både satsa och jobba hårt. Självklart behöver man också ha passion för god mat, service och kvalitet.

Barnfamiljerna är viktiga för oss och därför har vi lagt mycket fokus på barnmenyn. På lördagar har vi Happy Saturday med bemannad lekhörna och gratis mat för barn.




ETT NYCKELFÄRDIGT RESTAURANGKONCEPT.

MED EN BLACKSTONERESTAURANG SLIPPER DU MÅNGA FALLGROPAR OCH KAN ISTÄLLET FOKUSERA PÅ ATT SKAPA LÖNSAMHET

Vi erbjuder ett väl fungerande, upparbetat och lönsamt koncept för en bred målgrupp. Vi som grundat och driver Blackstone har lång erfarenhet av restaurangbranschen och också en stark passion för ständig förbättring och utveckling. Blackstonekonceptet är paketerat och klart med färdiga receptböcker
och menyer samt tillgång till professionell marknadsföring och färdiga inredningslösningar från våra avtalspartners.




tripadvisor.se kan du läsa om våra gästers upplevelser
”Rolig upplevelse och mycket god mat”

Ma Horten, Norge

”Faluns i särklass bästa restaurang
och även på hög nivå i Sverige”

Roger K, Jönköping

”Roligt koncept i en makalös miljö”

Ivana B, Borås

”Nytt, coolt, unikt och supergott!”

Ice C




Vill du veta mer?


Kontakt
Andreas Zetterdahl, VD, huvudägare & grundare
Tel: 070-318 29 52
andreas@blackstonesteakhouse.se